Испания има амбициозни планове зае 2021 г. и се надява

...
Испания има амбициозни планове зае 2021 г. и се надява
Коментари Харесай

Испания се надява на туристи през март

Испания има амбициозни проекти зае 2021 година и се надява да стартира да приема туристи без съществени ограничавания още през март, пишат локални медии.

За момента борещите се хотели в Испания се преоткриват като някои хотели се трансформират в пространства за взаимен живот и отварят стаи за локалните туристи. Някои локални поданици вземат първокласни стаи на понижени цени, с цел да се насладят като туристи в личния си град.

В момента всички, идващи в страната, би трябвало да показват негативен тест за ковид, изработен до 72 часа преди пътуването.

Испанските туристически управляващи обаче се надяват това да отпадне от пролетта на идната година. Националната туристическа организация „ Туреспаня “ напълно скоро ще стартира акция, с цел да окуражи туристите да се върнат в страната, като ще ги увери, че пътуването им ще бъде изцяло безвредно.

За задачата се подготва специфична секция в уеб страницата spain.info, която да дава настояща информация за ограничавания по места или за потенциала на заведенията за хранене. Тя ще включва и интерактивна карта на Испания с ограниченията против ковид, с цел да могат туристите да изберат къде да почиват.

Кампанията ще коства към 2 милиона евро и ще бъде в ход, до момента в който в страната има каквито и да било ограничения против пандемията.

Намаляването на броя на задграничните гости е с над 80 % след пандемията.

Испанското министерство на опазването на здравето заяви в понеделник за 17 591 нови случая на ковид, брой, който обгръща уикенда. Това е най-ниската цифра през уикенда от 14 август. Общият брой на инфекциите от началото на пандемията в този момент е 1 702 328.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР