ИСЛАМАБАД (AP) — Четирима души бяха спасени и двама загинаха

...
ИСЛАМАБАД (AP) — Четирима души бяха спасени и двама загинаха
Коментари Харесай

4-ма спасени и 2-ма загинали при катастрофа на частен руски самолет в Афганистан, твърдят талибаните

ИСЛАМАБАД (AP) — Четирима души бяха избавени и двама починаха след злополуката на частен съветски аероплан с шестима през уикенда в Афганистан, споделиха талибаните в понеделник.

Катастрофата в събота е станала в планински регион в провинция Бадахшан, на към 250 километра (155 мили) североизточно от столицата на Афганистан Кабул. Спасителните екипи бяха изпратени в отдалечения селски регион, където живеят единствено няколко хиляди души.

В понеделник основният представител на талибаните Забихула Муджахид разгласява видеоклипове в X, прочут преди като Twitter, показващ четиримата избавени екипаж. Той сподели, че им е оказана първа помощ и са трансферирани от Бадахшан в Кабул. Той сподели, че четиримата са в положително здраве.

Местните управляващи в Бадахшан споделиха, че телата на двамата починали при злополуката ще бъдат извадени от мястото. Талибаните не са разпознали нито една от шестте жертви на злополуката. Министерството на превоза и гражданската авиация на талибаните съобщи в онлайн изя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР