Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате

...
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате
Коментари Харесай

Чешкият цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата”

Искрящо шоу ще свети в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на известния чешки актьор Ондра Хунал, реализатор с 15 години огнен опит. Той ще показа пред бургаската аудитория своя пърформанс „ Полетът на Жар птицата ”, с който ще въвлече всички присъстващи в един свят на огън, пристрастеност и умения. Всичко това ще се случи на балюстрадата до КЦ „ Морско казино ” на 28 септември от 19.30 часа. Това не е просто шоу, това е магическо премеждие, изпълнено с огнени трикове и необикновен гений. Събитието се осъществя с партньорството на Община Бургас и Чешкия културен център.

Ондржей Хунал е пърформърс актьор и бас китарист. Той е част от Cirkus Van Karavan, цирков колектив, съчетаващ нови дисциплини като огън и светлина в шоу стратегии,

жонглиране, въздушна акробатика, танци, клоунада, музика и спектакъл. Организира представления, семинари и улични шоу стратегии.

Като бас китарист Ондржей свири в разнообразни музикални групи като Wosa, The Toys, Pudl v Poušti, HpN, Ty mi, Mancy Sono, Kape La. Интересува се от пост рок, пънк рок и поп от 80-те години.

„ Надарен съм с обич и пристрастеност към всички типове изкуства и съм признателен, че съм пред или на сцената. Обичам да рисувам, да сътворявам и да изсвирвам музика. Обичам да споделям моите умения и да изучавам деца или възрастни да употребяват тялото си, с цел да изразят себе си, да открият своите физически благоприятни условия и да се насладят на насладата от изкуството. Моята цел в този момент е да върша това, което обичам ”, споделя актьорът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР