Искрено съжалявам, че дадох съгласието си да се включа в

...
Искрено съжалявам, че дадох съгласието си да се включа в
Коментари Харесай

Чуков: Съжалявам, че подкрепих Румен Радев, все повече затъва в блатото

Искрено скърбя, че дадох единодушието си да се включа в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за президент. Изумен съм от извънредно грубата политическа неточност, която той позволи. А тя не е първата! Срещата на Румен Радев с някогашния президент Бил Клинтън и поканата да посети България са извънредно неудачни в това число и за двустранните българо-американски връзки.
Това написа Боян Чуков във Facebook. Той продължава: Или Румен Радев смята, че Доналд Тръмп ще бъде свален от власт от семейство Клинтън, а Хилъри ще бъде идващият собственик в Белия дом? Нима Румен Радев е толкоз забраван и не помни политиката на Бил Клинтън на Балканите? Нима той не помни, че по разпореждане на Бил Клинтън бе бомбардиран Белград, столицата на нашите православни сръбски братя?

Точно по времето на Бил Клинтън нашият район бе раздиран от войни и етноконфесионални спорове, подклаждани от Вашингтон. Да поканиш Бил Клинтън в София е все едно Си Дзинпин да предложения Михаил Горбачов в Пекин. Няма ли кой от президентската администрация да изясни на Румен Радев какъв гаф е направил с поканата на Бил Клинтън в София?

Няма ли кой да изясни на Румен Радев, че Бил Клинтън не е добра реклама за България, в случай че бъде зает за неин лобист в Съединени американски щати? Да беше поканил президента Доналд Тръмп, а не Бил, брачен партньор на неговия неприкрит зложелател Хилъри Клинтън! За голямо мое страдание Румен Радев тотално не оправда очакванията, които имаха множеството от неговите гласоподаватели. И все по-явно затъва в блатото, в което тънеше Росен Плевнелиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР