Искрено и лично, но този път във вариант "Мария". Доскорошната

...
Искрено и лично, но този път във вариант "Мария". Доскорошната
Коментари Харесай

Мария: Вярвам, че открих щастието!

Искрено и персонално, само че този път във вид "Мария ".


Доскорошната брачна половинка на милионерския правоприемник Християн Гущеров - попфолк певицата Мария разкри несподелени секрети от живота си отвън сцената. Мария взе присъединяване в най-новото издание на "ВИП брат ", само че напусна риалити шоуто, като изясни, че престоят й в Къщата се трансформира в изтезание поради неналичието на щерка й Марая.

Пред "Събуди се... " певицата гостува с нея и показа за какво по този начин интензивно е приела задачата, сложена от Биг брат за подкрепяне на дами с репродуктивни проблеми.

Самата певица е имала компликации при зачеването, по тази причина е потърсила лекарска помощ. Правила е пет инсеминации вид ин витро като сполучлив е бил едвам последният път. През цялото това време Мария не е губила нито за момент вярата, че ще има свое дете. Според нея напрежението, обвързвано с работата й и стресът са главните аргументи, довели до сложното забременяване на бебе.



"Не съм й разказвала за това, само че всеки ден й дублирам, че е особено дете ", разкри Мария.

Тя не скри, че краят на брака й с Гущеров й е донесъл следващото отчаяние, само че и й е дал нови сили да продължи напред.

Певицата разкри, че най-сетне е намерила индивида, с който има вяра, че е разкрила щастието си. Тя добави, че "той е човек, който обича свободата ".



"А аз съм човек, който задоволително го цени и почита и нямам желание да се меся в тези негови решения. Пък и считам, че по този начин общуването ни е доста по-ценно ", съобщи Мария.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР