Искате ли да сте сигурни, че деменцията не е заплаха

...
Искате ли да сте сигурни, че деменцията не е заплаха
Коментари Харесай

Тест за склонност към Алцхаймер: намерете животните на картинката

Искате ли да сте сигурни, че деменцията не е опасност за вас през идващите години? Този бърз тест ще ви помогне при първичния обзор, само че не го приемайте като лекарска рекомендация.

Задачата на теста е елементарна – намерете всички животни на картинката. Колкото повече, толкоз по-добре. Фигурите на животните би трябвало да се виждат ясно. Уверени сме, че няма да имате проблеми с този тест.

Ето и отговорите на на теста:

0—1. Вероятно сте доста изтощени или смутени от нещо. Не бързайте със заключенията въз основа на един бърз тест. Първо проверете прочувственото и физическото си положение. Може да сте доста изтощени или депресирани. Погрижете се за себе си и си починете.

2-3. Не е нужно да се притеснявате. Но въпреки всичко няма да ви навреди да поспите и да си починете. Вниманието ви е малко разконцентрирано. Може би не сте имали задоволително време или просто сте били изтощени. Не забравяйте да отделите време за себе си.

4 или повече. Не сте изложени на риск от развиване на деменция през идващите години. Справихте се чудесно с теста, което демонстрира, че мозъкът ви работи доста добре.

 тест Алцхаймер

Продължавайте в същия дух и не забравяйте да упражнявате един от най-важните си органи всеки ден.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР