Искате ли да разберете какво виждат у вас мъжете? Направете

...
Искате ли да разберете какво виждат у вас мъжете? Направете
Коментари Харесай

Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!

Искате ли да разберете какво виждат у вас мъжете? Направете този дребен тест – изберете пръстена, който ви харесва.

Разположете се комфортно, отпуснете се, направете няколко дълбоки вдишвания и се концентрирайте върху това по какъв начин се държите с мъжете, по какъв начин поддържате връзка, по какъв начин флиртувате, по какъв начин се справяте в конфликтни обстановки.

След това изберете един от пръстените и прочетете какво значи това.

Пръстен номер 1
Вие сте буйна и чувствена натура, мъжете са привлечени от загадъчния огън, пламнал във вас. Винаги сте обхванати от съблазнителния ореол на мистерията, който не е толкоз елементарно да се разгадае. Понякога вие сами не знаете какво се крие вътре във вас.

Емоциите ви кипят, от време на време губите надзор и провокирате спорове в една връзка. Не всеки може да издържи на тези пристрастености, тъй че се научете да укротявате горещия си манталитет, насочвайки силата си в потребна посока. Например, запишете се на танци.

Пръстен номер 2
Отстрани изглеждате като същинска Снежна кралица. Някои мъже се опасяват във вашето наличие и не смеят да ви приближат, с цел да се срещнат с вас. Само с взор можете да отпратите недостойния по ваше мнение претендент.

Но вашата безчувственост е по-скоро външна, в сравнение с вътрешна. С подобаващия човек се отваряте изцяло, трансформирайки се от ледена в гореща вода. Можете да се превърнете в същинска муза и правилен сателит на своя мъж.

Пръстен номер 3
Вие сте променливи, като вятъра и можете да се адаптирате към всевъзможни условия. Имате доста скъпо качество – където и да се появите, вие изпълвате цялото пространство и потушавате всеки спор още в зародиш.

В същото време постоянно излизате спечелили от всеки спор, което мъжете не харесват изключително. Опитайте се да не вършиме мъжа отговорен всякога – рано или късно той ще се умори да носи безконечната тежест на виновността и рискувате да останете сами.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР