Искате ли да получавате първокласни предавания на Sky и пълен

...
Искате ли да получавате първокласни предавания на Sky и пълен
Коментари Харесай

Sky издава нов краен срок – действайте сега или пропуснете Netflix и първокласна телевизия безплатно

Искате ли да получавате първокласни излъчвания на Sky и цялостен достъп до Netflix, без да плащате за това? Точно това предлага известната телевизионна компания, стига да сте бързи. Сделка, която включва нова кутия Sky Stream дружно с цялото това гратис наличие, най-сетне завършва този уикенд с таймер за назад отброяване, потвърждаващ, че нещата ще приключат в неделя, 31 март.

Това значи, че има единствено остават няколко дни, с цел да закупите тази преференциална договорка и да получите шанса да се насладите на бокссетове, без да посягате към кредитната карта.

Ако съумеете да се регистрирате в точния момент, ще получите Кутия Sky Stream, изпратена в пощата, която предлага достъп до всички най-големи канали онлайн - в това число BBC, ITV и Channel 4 - и платформи по поръчка, без да е належащо паница да бъде залепена на стените ви.

Това е по този начин, тъй като Stream употребява общоприета интернет връзка, с цел да предава наличие на огромния екран. Освен това разполага с изтънчено диста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР