Искате да забогатеете? Разберете какви бариери си поставяте сами! За

...
Искате да забогатеете? Разберете какви бариери си поставяте сами! За
Коментари Харесай

Искате да забогатеете? Разберете какво ви пречи!

Искате да забогатеете? Разберете какви бариери си поставяте сами!

За мнозина финансовите проблеми са преди всичко. И нормално не става въпрос за меркантилност. Казват, че парите не носят благополучие, само че това не постоянно е по този начин. В последна сметка пътуванията и развлеченията, от които човек получава позитивни страсти, изискват обилни средства.

Може би парите ви подминават? Направете този тест и разберете какъв е казусът. Просто погледнете картинката и изберете едно от четирите портмонета.

Портмоне номер 1
Не обичате да говорите за финансово благоденствие. Това ви депресира. Бихте предпочели материалните компликации да се вземат решение от единствено себе си, а вие да се наслаждавате на всеки миг от живота.

Забравяте, че силата на парите се храни с позитивни страсти и мисли. Трябва да се научите да бъдете другари с финансите и да спрете да мислите за дефицита им.

Портмоне номер 2
Нямате проблем с приходите и разноските. Свикнали сте да контролирате разноските и сте виновни за разпределението на бюджета. Понякога, това се трансформира в здравомислие, което ви пречи да се насладите на това, което парите могат да ви дадат.

По този метод подобрявате благосъстоянието си, защото не блокирате паричната сила. Просто би трябвало да се научите да се наслаждавате на това, което имате с помощта на личния си труд.

Портмоне номер 3
Не постоянно мислите по какъв начин вярно да управлявате финансите си. Няма да ви е мъчно елементарно да се разделите с пари. Единственото, което ви нервира от време на време, е нуждата да търсите източници на приходи.

Това отношение към материалната сфера се отразява отрицателно на силата. Следователно, финансовото ви положение последователно се утежнява. Струва си да измененията отношението към парите и да се научите да разбирате същинската им стойност. Това би трябвало да се направи съзнателно, с цел да се освободи пространството за финансовия поток.

Портмоне номер 4
Връзката ви с парите е съвършена. Вие знаете по какъв начин да печелите пари, само че в това време знаете по какъв начин да се наслаждавате на живота. Освен това, не се притеснявате, в случай че ненадейно средствата свършат.

Успели сте да балансирате приходите си и вярното отношение към финансите. Следователно, силата на парите е позитивна. Ако от време на време не чувствате непоклатимост, знайте – с течение на времето това ще се промени.

Вижте още: Подхранване на орхидеите с домакински тор за изобилен разцвет

Ако желаете да забогатеете, променете отношението си към парите!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР