Искат мерки за привличане на кадриНиската цена да отпадне като

...
Искат мерки за привличане на кадриНиската цена да отпадне като
Коментари Харесай

Търгове без най-ниска цена

Искат ограничения за привличане на фрагменти

Ниската цена да отпадне като критерии при избора на изпълнителни в търговете. За това упорстват от Камарата на строителите в България (КСБ). Трябва да се каже „ не “ на сивия бранш и на най-ниските цени, безапелационен бе изпълнителният шеф на организацията инж. Мирослав Мазнев.

Позицията си представителите на бранша показаха през последната седмица в поредност от срещи с управленията на политическите партии у нас. „ Настояваме за законодателни промени, с които да се вкара ценообразуване в бранша в сходство със цената на материалите, тъй че, когато някой прави цена, тя да е правдива и модерна, а не остаряла ”, изясни ръководителят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев. Той акцентира, че фирмите в бранша желаят да работят качествено и в естествени периоди, като за това на сектора би трябвало да бъде обезпечено успокоение.

Нужни са и ограничения за привличане на повече фрагменти в бранша и прекъсване на приключването на подготвените хора в чужбина. През 2017 година приблизително обучение с профил строителство са приключили 708 души, а единствено 28 от тях са траяли висшето си обучение в тази сфера.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР