Искаш да разбереш представителите на коя зодия имат най-много и

...
Искаш да разбереш представителите на коя зодия имат най-много и
Коментари Харесай

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата?

Искаш да схванеш представителите на коя зодия имат най-вече и обичат пари? Чети нашия хороскоп!

12-о място – Стрелец

Почетното 12-о място и купата на най-големия зодиакален шарлатанин се дава на Стрелеца. Невероятно, само че факт: Стрелците постоянно имат пари (много при това), само че това са пари, които те, въпреки и да имат, все едно ги нямат. Защото в света постоянно има някой, който е по-богат от Стрелеца, а това е отвратително! Така че, всеки уважаващ себе си Стрелец, който не е заел първите места във Forbes, най-искрено смята себе си за дрипльо и за човек, който търпи ограничения. Между другото, имаме съмнения, че даже най-голямото положение в света не би направило Стрелеца ментално по-богат. Тази ненаситна вътрешност не може да бъде запълнена, нито затворена.

11-о място – Водолей

Водолеят няма пари, тъй като не са му нужни – всичко е толкоз просто и разумно. Но за какво? Да трепери като есенен лист – не, това не е за Водолея. „ Един живот живеем. Какво толкоз ще изгубя! “ – това е девизът на Водолея. И в случай че би трябвало да сме почтени, до този миг нито един Водолей не е изгубил, тъй като постоянно се намира някой, който е подготвен да даде на Водолея пари в подмяна на опцията да бъде в неговата компания и да усети неизчерпаемата водолейска жадност за живот.

10-о място – Риби

На тях се падна 10-ото място, извънредно поради обстоятелството, че вселената не търпи неправда, а ние взехме решение да не я разгневяваме. Тоест, истината е, че Рибите трябваше да заемат почетното място в първата тройка, тъй като те имат пари. Много пари. Но ние сме длъжни да кажем, че Рибите въобще не умеят да ги заработват, макар че великодушната орис им дава куп благоприятни условия. Но не: Рибите избират скъпи аквариуми или декоративни езера, в които някой наложително ще им сипе храна. Но в случай че пуснете Рибата да плува независимо – нещата са изгубени. За храна тя все нещо ще си откри, само че нито повече, нито по-малко от това.

9-о място – Везни

Те не просто не обичат парите – те ги презират! По-точно, не презират красивите хартийки, с които можеш да си купиш куп прелестни движимости, а човешката жадност за облага. О, какъв брой тъпо, какъв брой жестоко! Но пък въпреки това Везните доста обичат първокласния метод на живот, тъй че тук има някакво несъгласие. За нас, несъмнено, не за Везните. Защото в международната картинка и едното, и другото се получава повече от съвършено на Везните: художникът би трябвало да е гладен, само че признателните му поклонници могат безусловно заслужено да му поднесат нещо вкусничко за ядене.

8-о място – Близнаци

Близнаците умеят да печелят, само че все пак те в никакъв случай нямат пари. Дори за храна. При най-тежките случаи парите не стигат даже за консерва за котката (но и това дъно е по стандартите на Близнаците). И всичко е тъй като финикийските знаци единствено чакат да се допрян до ръцете на Близнаците: те би трябвало да бъдат изхарчени, и то допустимо най-бързо. Докато не е стартира нещо. А какво тъкмо? Бог знае какво! Революция да вземем за пример, или апокалипсис. Това теб не те интересува, при Близнаците постоянно нещо стартира. В смисъл, те го стартират.

7-о място – Телец

Телците са нещастни сирачета, нелюбими доведени деца на скъпото мироздание. Те са умни и старателни, и работливи, само че злата мащеха все пак е жестока към тях: не ги бие, несъмнено, само че ги тормози безпощадно. Никой не обича парите, огромните пари, по този начин както Телците, само че тъкмо „ огромните пари “ на тях постоянно им убягват. Те разполагат безусловно с толкоз, колкото са им нужни с цел да водят удобен живот, малко по-добър от този на другите. Домът им е с една концепция по-голям, колата – по-розова, хлябът – по-топъл. И колкото и да се старае Телецът да изкара повече пари, мечтаните милиони си остават мислени.

6-о място – Лъв

Шестата позиция на богатите представители на зодиакалните знаци се пада на Лъвовете. На тях не са им нужни пари. На тях са им нужни благоприятни условия. И по-точно – една опция: да хвърлят пясък в очите на другите. Те постоянно наподобяват богати: живеят в най-престижните квартали (макар и от време на време в порутеното жилище на баба, което е цялостно с дървеници), обядват в най-хубавите заведения за хранене и несъмнено се обличат съвременно (за шанс на Лъвовете даровитите, само че небогати дизайнери, няма да изчезнат, до момента в който не престават да се раждат Везни). Общо взето, на Лъвовете не им е значимо да бъдат, а да се показват за някого. По принцип, Лъвът по този начин и по този начин ще стане вътрешен човек в обществото на богаташите и ще си изкара пари за самун и черен хайвер. Учи се!

5-о място – Рак

Ракът е необичаен тип сребролюбец. Ако го попитате защо са му толкоз пари, той разумно и рационално ще ви отговори: „ Необходими са ми! “ Всъщност това е най-изчерпателната характерност на Рака: парите са му нужни, а по-късно никой за нищо на света няма да разбере защо ги е похарчил, тъй като Ракът в никакъв случай не обявява какви са разноските му и не се хвали с благосъстоянието си. Изключение прави един-единствен случай – когато и последната касичка се пука по шевовете. Ракът жертва това, което не е съумяло да се побере в нея за някои небогати родственици да вземем за пример. Но прави по този начин, че всички да схванат какъв брой великодушен и доблестен е той.

4-то място – Овен

Той обича риска. Големите пари отиват при хората, които умеят да рискуват. Затова Овните и благосъстоянието се срещат още на млади години, влюбват се взаимно и си живеят в обич и единодушие до момента в който гибелта не ги раздели. И ето тук стартира най-веселото: Овенът има доста наследници, а тези представители на зодиака в никакъв случай не оставят наследство. This is Sparta!

3-то място – Козирог

Както е известно има два метода да се изпълни касичката: или да печелиш повече, или да харчиш по-малко. Козирозите са достигнали съвършенство и в едното, и в другото. Те заработват безусловно фанатично и не харчат съвсем нищо. А и какъв е смисълът да се харчат пари за нелепости, когато може да се влагат да вземем за пример в образование. Което ще помогне да се печели повече, несъмнено. Козирозите не могат да се нарекат скъперници, само че те изкарват парите си с труд, а кой харчи безсистемно напъните си? Нека отлежават в банката. Храна и вода не желаят.

2-ро място – Скорпион

Почетното второ място се пада на Скорпионите, които, първо, доста обичат парите, а второ – ненавиждат да губят. И не са в ролята на губещи точно затова. Защото поради парите и поради мястото на пиедестала на спечелилия, те без капка жалост ще минат по главите на съперниците си и ще завоюват непознати територии, освен това, смеейки се. Така че ние, за всеки случай, си имаме едно мислено: мястото въпреки всичко не е първо. Извинете.

1-во място – Дева

Внезапно! Първото място и златния орден получава Девата – основните зодиакални аскети. Е, аскетизъм си е аскетизъм, а безпощадната статистика ни оповестява, че в листата на най-богатите хора в света има най-вече представители от тази зодия. И това значи, че вселената ни обича и ни пази от черна злоба. Тъй като Девите – това са същите тези милиардери, които цялостен живот вървят с дънки за 20 $, тъй като „ …какво толкоз, това са естествени панталони “. „ Нормално “ е основната дума в лексиката на Девите. Повече не им е належащо. Що за хора, а? Дори човешки не можеш да им завидиш!

космополитън.бг

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР