Исканията на хората с увреждания са същите, никакви промени няма

...
Исканията на хората с увреждания са същите, никакви промени няма
Коментари Харесай

Антон Кутев: Трябва да се вземат спешни мерки за хората с увреждания

Исканията на хората с увреждания са същите, никакви промени няма за тях и това е резултат от цялостна политика. Трябва да се вземат ограничения освен за отстраняването на Емил Христов, а и ръководещите по някакъв метод да се принудят да свършат най-малко нещо в най-уязвимата сфера – хората с увреждания. Те не могат да чакат.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев. Той е безапелационен, че са нужни незабавни ограничения. „ Внесохме искане за оставка на зам.-председателя на Народно събрание Емил Христов. Поводът е недопускането до постройката на Народно събрание на хората с увреждания, които представляваха митинга. Но повода е доста по-голяма – дейностите му бяха единствено следващият израз на цялата политика на ГЕРБ към всички българи и по-специално към хората с увреждания “, сподели още националният представител. 

Кутев изясни, че Българска социалистическа партия не е търсила поддръжка от други партии за това и са събрани 80 подписа. „ ГЕРБ не осъзнават, че има проблем. Те поддържат Христов и считат, че всичко е наред. Не считам, че е по този начин. Не трябваше тези хора да стоят пред вратата или да ги карат да съблекат тениските “, уточни зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “. Той е на мнение, че тениските не е трябвало да бъдат събличани - те са пристигнали да изразят тъкмо това мнение. „ Христов не се извини. Приемам неговото пояснение, че не е схванал, само че аз бях индивидът, който няколко пъти му сподели, че това, което прави, е политическа неточност “, изясни Кутев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР