Исканият от Лудогорец Бернард Текпетей е отказал да изпълни договора

...
Исканият от Лудогорец Бернард Текпетей е отказал да изпълни договора
Коментари Харесай

Напрежение: набелязан от Лудогорец избяга от отбора си, иска в Разград

Исканият от Лудогорец Бернард Текпетей е отказал да извърши контракта си с Фортуна (Дюселдорф), признаха от клуба, допълвайки, че са подготвени да го глобяват. Тъмнокожият футболист е благосъстоятелност на Шалке 04, само че преди година беше преотстъпен в Дюселдорф за два сезона. Първият към този момент изтече, само че Текпетей е взел решение да не бъде част от отбора през втория. Според “Билд” това е подбудено от интереса на Лудогорец.

“Говорих персонално с Бернард и с неговия сътрудник - разяснява треньорът на Фортуна Уве Рьослер. - Запазваме си правото да предприемем дисциплинарни дейности. Очаквам, че той ще бъде при нас и през идния шампионат.”

Младежкият национал на Гана се надява Шалке да го измъкне от комплицирания проблем, като го преотстъпи в Разград с алтернатива за откупуване. По всичко проличава, че клубът от Гелзенкирхен също желае да подписа договорка с българския първенец, като насочи нещо като предизвестие по адрес на сътрудниците от Фортуна. “Следим деликатно какво вършат в Дюселдорф за развиването на Текпетей. От това зависят и бъдещите ни взаимоотношения”, съобщи спортният шеф на Шалке Йохен Шнайдер.

През миналата акция Текпетей записа 10 мача за Фортуна, а отборът изпадна от елита. 22-годишният футболист играе главно на крилата. За него преди време “миньорите” заплатиха 2,5 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР