Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен

...
Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен
Коментари Харесай

Кутев отговори на Нинова: Поисках оставката й от свое име, а не от това на служебния кабинет

" Искането за отстраняването на Корнелия Нинова беше направено от мен на персоналната ми Facebook страница (която е друга от официалната) и не обвързва държавното управление на България, което в нито един миг не се е занимавало с нейната персона. Още по-малко пък визира президента на България, с който настояването ми не е било в съгласие ",, представител на служебния кабинет.

" Искането за отстраняването на Нинова от поста и на ръководител на Българска социалистическа партия беше направено в качеството ми на член на Българска социалистическа партия от повече от две десетилетия, включително над 15 години член на Националния съвет на партията, какъвто съм и в този момент.
Оставката на Корнелия Нинова желаеха Антон Кутев и Весела Лечева
" Оставката е персонален акт и Корнелия Нинова евентуално няма да си подаде оставката. За такова деяние е нужна морална конструкция на личностт...

Съдбата на Българска социалистическа партия е съдбовно значима за мен, тъй като в продължение на 9 години съм бил член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, шест години - секретар на Народно събрание, бил съм ръководител на Областен съвет на партията, ръководител на комисии към Народно събрание и неведнъж член на районни и градски препоръки на партията, както и на тяхните изпълнителни бюра. В продължение на три мандата бях депутат от името на Българска социалистическа партия.

Искането ми беше направено с дълбока угриженост за ориста на партията и съм сигурен, че дава отговор на въжделенията на огромна част от редовите социалисти, написа още Кутев.

Припомняме, че при подаването на оставката си, че инициативният комитет на президента Румен Радев е изискал оставката ѝ.  " Абсолютна изненада, че оставката ми желае служебният кабинет посредством представителя си Антон Кутев ", съобщи Корнелия Нинова.


Инициативният кометите на Радев и Йотова: Не желаеме ничии оставки
Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, не се намесва във вътре...

Впоследствие от инициативният комитет, който издигна кандидатурата на Румен Радев изпратиха позиция до медиите, в която обясниха, че.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР