"Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка.

...
"Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка.
Коментари Харесай

На ЖИВО: Цветанов: Алтернативата на БСП са фалшивите новини и интригите

"Искането на избор на съмнение не става с магическа пръчка. Това, което прави ГЕРБ е да извърши програмата си ".Това сподели на конференция в централата на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам. – ръководител на партията.

Днес ръководителят на партията Бойко Борисов свика разширено съвещание на Изпълнителната комисия на партията поради следващата порция от неистини, операции и разнообразни обвинявания, изречени през вчерашния ден по време на 49-я конгрес на Българска социалистическа партия.

„ Всички ние знаем в исторически проект кой по какъв начин е стоял и кой по какъв начин се е борил с корупцията “, добави Цветанов. „ Това не е политическа опция “, разяснява той. По думите му контрабандата се е ширила в средите на Българска социалистическа партия, когато те са управлявали. „ Смятам, че Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми, само че не би трябвало, това да им бъде различното говорене за бъдещо ръководство. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от своята партия, когато съответните съмишелници стартират да напуската тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите “, сподели Цветанов.

"За Българска социалистическа партия алтернативата е да образуват подправени вести и интриги. Днес това, което прави министър – ръководителя способства за повишението на целта на България ", съобщи още зам. - ръководителят на ГЕРБ.

Министърът на българското председателство на Съвета на Европейския съюз Лиляна Павлова съобщи също, че казаното през вчерашния ден на Конгреса на Българска социалистическа партия е безспорна неистина. "Не бива по този начин. Нека работим дружно. Нека сме единни, с цел да имаме постоянна Европа и икономическа непоклатимост в България ", добави Павлова.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков подсети лъжите, изречени от Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова. Някои от тях са свързани точно с председателството ни, с оградата по границата ни с Турция, с това, че ще ни стопират европрограми, че ще има режим на тока и други. Той изрази вяра по време на европредседателството да спре тази акция на Българска социалистическа партия.

Очаквайте детайлности!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР