Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка

...
Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка
Коментари Харесай

Рецидивист, излязъл от затвора преди месец. отново влиза в ареста за блудство

Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Веселин М. е било почетено през днешния ден, 20 март, от състав на Варненския областен съд. 29-годишният мъж е бил притеглен към наказателна отговорност за осъществено блудничество – закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс, което се санкционира с отнемане от независимост от 2 до 8 години.

29-годишният Веселин забелязал в региона на болничното заведение „ Света Анна “ момиче, което отключило вратата на вход. Той съумял да влезе с непознатото момиче във входа, настигнал го в тил и направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление посредством приложимост на мощ.

Пострадалата почнала да вика. „ Видях те и ще те разпозная “, споделила жертвата, при което мъжът хукнал да бяга. На виковете й се отзовали живеещи във входа, които съумели да настигнат насилника и да го задържат, като повикали полиция.

След задържането му се оказало, че Веселин е излязъл от пандиза на 19 февруари тази година, където е изтърпял следващата си ефикасна присъда от 2 години и 8 месеца за заличаване и разваляне на лек автомобил. Справката му за съдимост е 17 листа, прецизират от Районната прокуратура във Варна.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на насилника, предстои на обжалване пред Варненския областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР