Искаме да ви споделим каква е разликата между мъжкия и

...
Искаме да ви споделим каква е разликата между мъжкия и
Коментари Харесай

Каква е тайната на женския оргазъм?

Искаме да ви споделим каква е разликата сред мъжкия и женския оргазъм и за какво дамите са по-благословени по този въпрос.

Несъмнено кулминационната точка на половия акт доставя наслаждение и също по този начин е обвързвана с изгоди за здравето. За разлика от мъжкия оргазъм обаче, този при дамите не е обвързван директно с възпроизводството.

Тогава за какво все пак дамите го получават?

Американски учени считат, че най-сетне са намерили отговора на този въпрос, написа в. "Дейли остарял ".

За задачите на изследването създателите му от Йейлския университет и Детската болница в Синсинати са анализирали биологията и физиологията на разнообразни типове бозайници.

Анализът на резултатите е посочил, че всъщност женският оргазъм е атавистичен белег от ранната еволюция на човешката половост, когато достигането на кулминационната точка в половия акт е допринасяла за стимулиране на овулацията.
 Thinkstock
В хода на еволюцията обаче при дамите се е развила спонтанната овулация - способността на тялото да освобождава яйцеклетки, без да бъде подтиквано полово.

Това е направило женския оргазъм непотребен, най-малко от позиция на възпроизводството.

Каквато и да е повода - оргазмът си е оргазъм и ние сме признателни за него... и на индивида, който ни го доставя!

Прочетете още:
4 реплики, които потвърждават, че не го бива в леглото 6 преимущества на оралната обич Идеалният брой секс сътрудници е...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР