Искаме да свалим правителството сега, да констатираме провала, както и

...
Искаме да свалим правителството сега, да констатираме провала, както и
Коментари Харесай

Крум Зарков: Левицата бележи растеж

Искаме да свалим държавното управление в този момент, да установяваме неуспеха, както и да понесат отговорност. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков в студиото на " Панорама ".

Зарков сподели, че в доста браншове има проблеми, защото държавното управление няма ясни цели и направления.

Говори се, че проблемите са наследени, през 2009 година губим 60% от водите си, 10 години по-късно губим 61%. В Добрич се губят над 80% от водата.

Депутатът от Българска социалистическа партия дефинира основаването на ВиК холдинг като деяние, което би трябвало да обезпечи успокоение, само че по какъв начин ще се докара в Перник, по какъв начин ще се предотврати това, което се случва в Перник, да не се случи и в други обитаеми места, попита Зарков.

Според него левицата бележи напредък, а дали той е задоволителен, ще покажат идващите избори. Аз не съм сигурен, че изборните резултати демонстрират какви са политическите настроения в нашето общество, сподели Зарков.

По думите му с цел да се стигне до качествени решения, би трябвало смяна в метода, по който се прави политиката и това да не става с връщане на фокуса обратно. Ще се случи, в случай че държавното управление е хомогенно, с ясна концепция и без боязън от рецензии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР