Искаме да има уважение към историята и запазване на всички

...
Искаме да има уважение към историята и запазване на всички
Коментари Харесай

Втори ден от демонтажа на Паметника на Съветската армия: Нинова и Костадинов са на протеста

Искаме да има почитание към историята и опазване на всички монументи, без значение защо се отнасят, тъй като това е парченце от България. Надявам се митингът да е спокоен. Няма потребност от принуждение и ненавист. Всеки е свободен да си показва позицията и би трябвало да почитаме непознатото мнение. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е на втория митинг против демонтажа на Паметника на Съветската войска, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Няма да се примирим. Не е време да униваме, а е време да се ядосаме ", уточни на митинга депутатът от " Възраждане " Деян Николов.

Думите му бяха съпроводени с крясъци " Оставка ".

" Режат главите на българите там. Това от горната страна е скулптурна комбинация на българския народ и по тази причина това, което се случва сега е толкоз знаково и алегорично. Случващото се е срам за нас. Те желаят да ни затворят устите. Внушават ни, че българския народ няма бъдеще и че е жертван. Ясно би трябвало да заявим, че България не се предава и не се продава. Днес, на това място, пазиме свободата си и мира. България ще се идната страна, която ще се опитат да унищожат, тъй като ние пречим ", съобщи на митинга водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР