Искаме да чуем какво планира Мария Габриел, има доста въпроси

...
Искаме да чуем какво планира Мария Габриел, има доста въпроси
Коментари Харесай

Акад. Денков: Дали става дума за смяна на един човек или за съдебна реформа

Искаме да чуем какво възнамерява Мария Габриел, има много въпроси - дали става въпрос единствено за промяна на един човек, или за цялостна правосъдна промяна. Очакваме срещата с ГЕРБ-СДС, която ще е през днешния ден в 17.00. Няма настройки за смяна, желаеме да разберем другата страна какво предлага.


Това сподели акад. Николай Денков от Политическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Много значимо е да знаем освен какво, а и по какъв начин желаеме да реализираме нещата. Добри планове доста пъти са изявления. Сутринта чух и президента, който се учуди какъв е този катарзис с настояването на оставката на Гешев.

Това, което желаеме ние, е гаранция, че положителните планове ще бъдат осъществени, добави Денков.

Защо внезапно в този момент внезапно се промени отношението към Гешев откакто толкоз години беше настойчиво защитаван, попита още Денков.

Нека да забележим какво ще изясни през днешния ден претендентът за министър председател и то дали звучи реалистично. Човек като живее в Брюксел, малко по-различно наподобяват нещата, в сравнение с в случай че живеят в София.

Кирил Петков и Асен Василев са в Прага, нека не закъснее самолета, само че те от него идват напряко на срещата, добави Денков./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР