„Искам домашен арест. Правихме бебето с жена ми преди 6

...
„Искам домашен арест. Правихме бебето с жена ми преди 6
Коментари Харесай

20-годишният рецидивист Бомбата реве в съда: Искам вкъщи, правихме бебе с жена ми

„ Искам домакински арест. Правихме бебето с жена ми преди 6 месеца “. Това съобщи в съда 20-годишният Петко Михайлов, упрекнат в това, че е блъснал неведнъж 41-годишния Дончо за да го ограби в бургаския квартал Долно Езерово. Окръжният съд в Бургас през днешния ден гледа мярката му за неотклонение по импортирана от Петко тъжба против задържането му под стража.

Прокурор Христо Колев настоя обвиненият, прочут още с прякора Бомбата , да остане в ареста. Той уточни, че Петко е бил търсен с депеша на Министерство на вътрешните работи, както и че макар възрастта му – единствено 20 години, е бил осъждан 9 пъти. Престъплението в този момент е доста по-тежко от всички предишни, които е направил, също така е изпитателния период на друга присъда, уточни обвиняването.

В правосъдната зала стана ясно, че Петко е нападнал мъжа, който имал психическо заболяване. Двамата се познавали, а Петко желал да му вземе портфейла със обществената пенсия, която мъжът получавал. Ударил го неведнъж, съумял да измъкне портмонето и избягал. Пенсията обаче не била вътре, защото пострадалият е бил поставил в другия джоб.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР