Искам да видя двете гълъбчета на здравната система - министъра

...
Искам да видя двете гълъбчета на здравната система - министъра
Коментари Харесай

Румен Петков за маските: Помним как направиха на луд Кирчо Ананиев

Искам да видя двете гълъбчета на здравната система - министъра на опазването на здравето и " доктор номер едно ", по какъв начин ще устоят осем часа с маска. Това разяснява водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция на АБВ, представен от телевизия " Евроком "

Защо е нужно да се носи маска, като се разхождаме в парк Витоша, попита той.

" Помним по какъв начин Кирчо Ананиев беше изработен на вманиачен - в 10ч. с маски, а в 14ч. - не ", добави Петков.

Според него е нужно жителите да изразят мнението си против неуместните ограничения и посочи, че е значимо да има ограничавания, с цел да се спре разпространяването на вируса.

Европейската комисия сподели жълт картон на енергийната тактика на държавното управление на Борисов. Това разгласи зам.-председателят на АБВ Любомира Ганчева по време на конференцията.

Тя уточни, че не се придвижват ограничения за превъзмогването на замърсяването на въздуха. Според нея ще бъде мъчно държавното управление да получи средства по стратегии на Европейския съюз, тъй като стратегическите документи не дават конкретика.

" Преди няколко месеца ни се обясняваше, че държавното управление би трябвало да остане на власт, с цел да приготви плановете за идващия програмен интервал на Европейската комисия ", добави Ганчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР