"Искам да се ваксинирам, за да мога да водя малко

...
"Искам да се ваксинирам, за да мога да водя малко
Коментари Харесай

Мис Плеймейт реве за ваксина: Чакам да ми я сложат с нетърпение!

"Искам да се имунизирам, с цел да мога да повеждам малко по-спокоен метод на живот. В момента стресът и напрежението са доста огромни. И всички сме пъклен обезпокоени, както за себе си, по този начин и за околните си хора ".

Това съобщи пред "България Днес " Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, която изрази подготвеност да стартира борба против COVID-19, който през последните месеци промени живота на планетата ни. Затова и Осипова е "за " имунизацията, която се чака да дойде в България в края на този месец, а след Нова година да стартира използването й измежду популацията на страната.

"Бих се ваксинирала, само че и считам, че ще принудят всеки един от нас да го направи. Без ваксина към този момент едва ли ще може да се пътува. Някои страни оповестиха, че ще имат такова условие. Така имунизирането ще е неотложно ", казава още Осипова.

Красавицата показва подготвеност още веднъж да бъде доброволец към Българския червен кръст. След няколкомесечна пауза ослепителната русокоска ще се завърне към разнасянето на храна за нуждаещите се, както го правеше напролет, когато беше първата вълна на ковид.

"Не съм се отказала от тези положителни начинания. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми. За страдание нямам здравно обучение и не мога да съм потребна в лечебни заведения, само че мога да пазаря и да разпространявам хранителни артикули. Не би трябвало да имаме мотив, с цел да сме положителни. Помагам и без да е изключително ситуацията и мисля, че повече хора би трябвало да се включват ", съобщи Мис Плеймейт 2018.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР