Искам да разкрия една истина за нещата, които се случват

...
Искам да разкрия една истина за нещата, които се случват
Коментари Харесай

Искам да разкрия истината за баща ми: Щерката на Нотариуса

" Искам да разкрия една истина за нещата, които се случват след гибелта на татко ми. Искам да опиша какви дейности са подхванати против мен и моите братя и сестри. "

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Мария Божанова, щерка на Мартин Божанов – Нотариуса.

„ Той има 5 деца от няколко разнообразни съпруги. Аз съм от втората брачна половинка “, изясни тя.

„ Поддържах непрекъснат контакт с татко си. Карали сме се, обичали сме се, след това отново сме се карали и сме се обичали “, съобщи тя.

„ Най-травмиращото за мен в цялата обстановка е, че месец, преди убийството му, ние се скарахме и бяхме ядосани и през целия януари не се бях чувала с него. Преди Нова година се чухме за последно. Спорът беше персонален. Не беше нещо значимо “ сподели Мария.

„ Знаех, че баща се е занимавал с комерсиална активност “, сподели тя.

„ Не съм говорила с него за Антикорупционния фонд. Не познавам татко си в светлината, в която е показан в медиите. Аз не съм видяла незаконна активност през годините. От дребна той имаше заведения и заведения за хранене “, сподели Мария.

Тя призна, че е ходила във въпросния Секретен сътрудник клуб. Учила съм покрай него. Той го притежаваше от години. Бях на 13, след учебно заведение вървях да изучавам там. До 16-годишна възраст го посещавах.

Тя призна, че не може да каже дали е виждала основен прокурор при него.

„ Не съм виждала да има доста хора там. Не е имало напор от хора, които идват и си отиват. Не съм виждала в никакъв случай предаване на пари “, акцентира Мария.

По думите й Нотариуса е бил естет. „ Той харесваше красивото и добре направеното. Обичаше да прави местата толкоз хубави, че да му е добре той да си седи там “, сподели тя.

„ Бях много дребна и не съм виждала в този клуб да се случват такива неща, за които се приказва. Не мисля, че името е имало нещо общо с това, което се изкарва сега. Не знам какво значи името на клуба “, сподели тя.

„ За мен това, което се приказва за него в медиите, не дава отговор на профила му. Това не е той. То беше радостен човек, обичаше живота. Не го познавам в тази светлина, в която го демонстрират медиите. За мен е шокиращо. Трагедията, която сполетя нашето семейство е доста по-шокираща. Ние по-големите деца сме трима и сме в по-осъзната възраст. Шокът за нас да четем всеки ден неща, които граничат с безспорна полуда, това е огромен тормоз за нас. Не мисля, че елементарен човек си дава сметка. Този човек имаше семейство, има деца “, сподели Мария.

" Усещам злобата на хората върху себе си. "

„ Смятам, че децата не носят отговорност за родителите си и няма да диспутирам с вас по отношение на това, което открих при своето следствие на Нотариуса “, изясни Мария.

„ Искам да ви попитам обаче вярвате ли, че убийството му ще бъде разкрито “, сподели тя.

„ Не, нямам доверие, че следствието е обективно. Ние даже нямаме информация от него. По медиите виждам само да се приказва за татко ми като персона, а не за закононарушението против неговата персона. Убийството е най-серизното закононарушение въпреки всичко “, сподели тя и добави, че не знае татко й да е заплашван.

По думите й татко й не се е страхувал.

„ Мои другари ми звъннаха и ми споделиха, че татко ми е умрял. Простреляли са го в главата. Прибирал се е, забавил се е и брачната половинка му е пуснала камерите, които гледат към паркинга. Видяла е, че лежи на земята, мислела е, че му е прилошало. Обадило се е на 112 “, добави тя.

„ 4-годишното дете е било до майка си, когато тя е гледала камерите “, разясни дъщерята на Нотариуса.

„ Баща ми трябваше да пътува на 3-и февруари отвън България в прилежаща страна. Някой е знаел и е бързал да го ликвидира “, добави тя.

На въпрос какви са връзките й с Гергана Грънчарова, към този момент Божанова:

„ Познавам я от 13-годишна. Тя работеше във въпросния клуб. Там се срещнах с нея, виждала съм я до момента в който е работела там, след това се отдели. Няколко години не я бях виждала и нямах контакт с нея. Комуникацията ни беше естествена до нещастието, която стана с татко ми. Положението тогава стана разделяй и владей. Това стана от нейна страна и от страна на още няколко члена на моето семейство “, сподели тя.

„ Аз и по-големият ми брат и сестра, които сме от други майки, а не от нея, тя се опита по всевъзможен метод да ни настрои един против различен след всичко, което се случи. Тя извърши едно нелегално деяние. Баща н има компании и сдружения. Тя се опита да стъпи нелегално съгласно в това сдружение и да ни заобиколи. Опитва се да ни лиши от наследството на татко ни. Тя желае да може да управлява всичко “, добави щерката на Нотариуса.

„ Не знам нещо да е запорирано. Става въпрос на компания. Не знам какъв брой е огромно имуществото на татко ми “, добави тя.

„ Не съм в главата на никого и не мога да кажа за какво тя го прави, не го прави единствено тя. По медиите се говореше за напън. Никога не съм виждала татко ми да ползва напън върху хората или върху фамилията. В момента с брат ми се усещаме под напън от нея, чичо ми и баба ми. Не знам дали този напън идва от тях или идва от юристите им “, сподели Мария.

" Не познавам татко си в такава светлина, в никакъв случай не съм била под негов напън за кавкото и да е. За компанията имам доказателства. Тя се пробва да се направи едноличен притежател на сдружението и да постави чичо ми за шеф. Ние сме трима пълнолетни наследници, не е необходим различен шеф ", сподели тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР