Искам да поздравя всички участници. Това, което държавата е било

...
Искам да поздравя всички участници. Това, което държавата е било
Коментари Харесай

Бойко Борисов откри 75-то издание на Международния технически панаир в Пловдив

Искам да поздравя всички участници. Това, което страната е било належащо да направи, мисля че уредниците го знаят, сме го създали. Това сподели в приветствието си на формалната гала министър председателят Бойко Борисов.

Той уточни, че сега имаме растеж на стопанската система от 3,5 на 100, а всички международни организации покачват кредитния рейтинг на България. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната, откриват се нови и нови работни места, и то високо софтуерни, и неслучайно сътрудници на Панаира приказват единствено за развиване и то в областта на нововъведенията и новите технологии, сподели още Борисов.

По думите му на тези изложби се подписват десетки контракти, развиват се и доста партньорства.

Премиерът и формалните лица посетиха палатата на Руската федерация, сътрудник на ревюто.

Международният механически панаир, най-старото индустриално ревю в България, посреща тази година близо 600 компании от 34 страни и показва трансформациите в бизнеса, които ще предопределят неговото развиване. Основни акценти на ревюто са дигитализацията, киберсигурност, енергийната успеваемост, хибридна техника и зелена стопанска система.

Преди откриването на Панаира министър -председателят посети ранно християнската базилика в Пловдив, прегледа реновирания централен площад и новата художествена изложба "2019 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР