Искам да поздравя Кирил Симеонов за това, че реши да

...
Искам да поздравя Кирил Симеонов за това, че реши да
Коментари Харесай

Владислав Панев: Сред колегите от ИТН има свестни хора, очаквам и други да последват Кирил Симеонов

Искам да поздравя Кирил Симеонов за това, че реши да извършва програмата на " ИТН " (ИТН), а не повелята на индивида от тв приемника. Сред сътрудниците от Има Такъв Народ има много свестни и съзнателни хора, тъй че решението на Кирил Симеонов освен не е изненада, само че чакам и други негови сътрудници да се причислят. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание депутатът от " Демократична България " Владислав Панев във връзка следващия депутат, който реши да напусне групата на Има Такъв Народ, представен от novini.bg.
По думите му и други представители на Има Такъв Народ ще последват Симеонов, " когато се видят със своите другари и родственици през уикенда и тогава ще схванат какви са настроенията на хората ".

Неслучайно опозиционното болшинство искаше да направи изключително съвещание в неделя и понеделник, с цел да не може тази среща на депутатите на Има Такъв Народ с техните родственици да се състои през уикенда, счита Панев. Той посочи пред медиите, че не убеждава никого от сътрудниците си да напуща Има Такъв Народ, а по-скоро " води другарски диалози " с тях.

Надявам се на поддръжка при вота на съмнение от всеки народен представител, който счита, че тази обстановка не е естествена и която крие огромни геополитически и стопански опасности за България, добави Владислав Панев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР