Искам да попитам Красен Кралев какво прави днес цял ден

...
Искам да попитам Красен Кралев какво прави днес цял ден
Коментари Харесай

ТОВА СА ПОРТИЕРИТЕ НА БОЯНСКИТЕ ФУТБОЛНИ ЛИВАДИ

„ Искам да попитам Красен Кралев какво прави през днешния ден през целия ден в административната постройка на БФС? С кого се среща там и защо? И за какво се крие от публицистите “, в бомбастичния си жанр изквича Георги Градев в понеделник, 5 февруари.

 

Поредната „ бомба “ на самозвания експерт по „ спортно право “ и също толкоз самопровъзгласен претендент за президент на Българския футболен съюз не просто не бе отразена, само че и провокира подигравка – малко по-късно някогашният състезателен министър пусна в обществените мрежи кадър на следващата си художествена творба и отсече: „ Ето по този начин ми стартира седмицата. Красиво. Целия понеделник се забавлявах в ателието, а температурата във Варна стигна 22 градуса “. На закачлив коментар дали не е ходил до БФС, Кралев дава отговор: „ Ходих, но за последно преди три години “.

 

Което е съвършената истина – най-малко за всички, които отбират от материята и наблюдават процесите в българския футбол и българския спорт. Между тях явно не е Георги Градев. И той, сходно на близнака си – брюнет Руди Василев, непрекъснато пръскат параноята си в обществени и обичайни медии, като главните им страхове си имат имена – Красен Кралев и Борислав Михайлов.

 

Впрочем тази патология не е единствената аналогия сред двамата – обемният дует от много време си завоюва славата на чифт волни пеперуди, прехвърчащи от парламентарна група на парламентарна група, от партия на партия, от кандидат-президентски екип в различен. Пословичният егоизъм на единия и на другия е като изваден отдолу под индиго, а единствената разлика е, че Руди май в действителност се води юрист, до момента в който русолявото му копие не е вписано нито като юрист, нито като младши юрист, нито като задграничен юрист или друго, в никой от формалните регистри на българската адвокатура, водени от Висшия адвокатски съвет. Нищо, че на всички места го показват като подобен, а той самодоволно плаши със затвори, съдилища и разстрел вид „ Чаушеску “.

 

Няколко дни след псевдовизитата на Красен Кралев в БФС, Градев и доближеният на някогашния му съдружник Бербатов (когото прочее перхидролният експерт злобно атакува в последно време) Петър Величков още веднъж избухнаха: „ Кралев бута проф. Изов за министър на младежта и спорта, само че никой не го желае. Затова му е намерил кей в Българския футболен съюз. Сигурно по тази причина е посетил офисите на БФС в понеделник. Добре пристигнал на аватара на Михайлов в конкуренцията за БФС. Само един вманиачен би се съгласил да стане кукла на конци на Михайлов и да си съсипе имиджа в обществото. Камикадзе. “

 

Също по този начин обаче единствено един вманиачен може да сменя развалената и много несполучлива откъм верни залози през ден. Веднъж беше Кралев, след това Изов, скоро чакаме стрелбата в тъмното да „ излъчи “ я Рачков, я Орлин Горанов за евентуален „ аватар “ в БФС. Защото думичката „ аватар “, сходно на думичката „ прокси “, звучи съвременно, техникратско, и е неизменима част от словоблудстващия речник на „ печения правист “.

 

Въпросите тук са доста. На първо място – за какво се следи кой влиза и излиза от базата на БФС в „ Бояна “? По тази логичност на футболния съюз не му трябват охранителни камери; задоволително е единствено да се наблюдават обществените изяви на Градев, Величков и сходните им, с цел да се знае всичко, което се случва на портите. На второ място – за какво се пускат лъжливи внушения и чисти клевети? И по този начин – месеци, в случай че не и години наред? На правилото на безотговорност – хвърляш нещо, но какво от това? После хвърляш друго, и – ега успееш. Досега успеваемостта е нулева, а отговорът на повода за това разследване е единствено една – боязън. Страх от следващ неуспех, боязън от личната сянка.

 

Или пък джентълменство. Защото, както е рекъл писателят, същинските джентълмени се интересуват единствено от изгубени дела. Като тези на Руди и на Георги.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: БФС параноя портиери Боянските футболни ливади Красен Кралев Георги Градев Петър Величков проф. Изов Борислав Михайлов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР