Искам да благодаря на всички избиратели в Благоевград, които направиха

...
Искам да благодаря на всички избиратели в Благоевград, които направиха
Коментари Харесай

Методи Байкушев: Благоевградчани дадоха ясен знак, че не са съгласни с досегашния модел на управление

Искам да благодаря на всички гласоподаватели в Благоевград, които направиха една в действителност знаменателна изборна интензивност. Знакът, който дадоха, е извънредно явен, че не са съгласни с досегашния модел на ръководство.

„ Този резултат е доста добра изходна точка за това да забележим Благоевград идната седмица с нов кмет. “ Това сподели в изявление за Нова телевизия Методи Байкушев, претендент за кмет на Благоевград, повдигнат от коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “. Изборните резултати от 29 октомври демонстрират явен балотаж идната неделя сред него и сегашния кмет - самостоятелния претендент, подсилен от ГЕРБ, Илко Стоянов.

Той съобщи, че на 5-и ноември чака поддръжка от всички свободни жители на Благоевград.

„ Вярвам, че те ще припознаят претендента, на който могат да дадат повече доверие. Високата изборна интензивност демонстрира в България, че демокрацията работи “, добави претендентът за кмет на Благоевград.

Методи Байкушев интензивно продължава срещите си с жители, представители на Неправителствени организации, бизнес и институции.

„ Ще бъдем измежду хората, ще продължим да работим неуморно, от заран до вечер, с цел да стигнем до колкото се може повече съграждани и да разнесем богатствата новина, че Благоевград може да има нов кмет и по-важното – нов модел на ръководство, в който ще имаме бистрота, диалогичност и подготвеност, нещо, което явно липсва сега “, сподели още той.

Предизборна обява. пазаруването и продаването на гласове е закононарушение


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР