Искам да благодаря на Нина за досегашната й работа от

...
Искам да благодаря на Нина за досегашната й работа от
Коментари Харесай

Воля с първи коментари за оставката на Нина Миткова! Хората на Марешки твърди: Няма разцепление, идва следващия в листата

" Искам да благодаря на Нина за досегашната й работа от името на всички, тъй като дръзвам да настоявам, че ние сме другари, хора които имат обща ценностна система ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Стефан Августинов, член на Изпълнителното бюро на партия " Воля ", във връзка изненадващата оставка на депутатката Нина Миткова, написа Пик.

Той й благодари за отдадената работа, страстта и отношението, както и за всичко което е направила сега. " Най-важното е за това, което тя искаше да направи, само че за жалост другите парламентарни групи и най-много управлящите не й разрешиха ", съобщи още Августинов, който е състезателен публицист.

Членът на партията не пожела да разяснява аргументите за напускането, като отсече само, че те са персонални и нищо повече.

" Разцепление във Воля няма, няма неодобрение. Нина ще продължи да работи за партията в пловдивската ни организация ", добави още Августинов.

След приемането на на оставката пък идва идната в листата Елена Аксиева. Августинов я показа като майка на две деца, със личен бизнес, младеж. " Аксиева е експерт, който предпочитание да прочени нещо в актуалното статукво, както и всички хора във Воля ".

Междувременно стана ясно, че Нина Миткова няма да идва в Народното събрание, нито пък ще дава пояснения. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР