Иска ли ви се да изненадате мъниците у дома с

...
Иска ли ви се да изненадате мъниците у дома с
Коментари Харесай

Как да нарежем вътрешността на банана, преди да сме премахнали обелката му? Този вълшебен трик впечатли всички!

Иска ли ви се да изненадате мъниците вкъщи с един несравним трик? Можете да ги оставите без мирис, като им покажете по какъв начин бананът под обелката е нарязан, още преди да сте я отстранили. Само след няколко секунди ще разберете по какъв начин може да се случи това, без да употребявате нож.
Как да нарежем вътрешността на банана, преди да сме премахнали кората?
Ще ви е необходим един банан и една елементарна игла за шиене. За предпочитане е бананът да не е прекомерно узрял, тъй като най-после може да не се получи мечтаният резултат. Задължително измийте банана, преди да започнете с фокуса.
 Винаги варете по един БАНАН, преди да заспите. Няма да повярвате какво ще се случва всякога! Винаги варете по един БАНАН, преди да заспите. Няма да повярвате какво ще се случва всякога!
През последното десетилетие от ден на ден хора страдат от бодърствуване. Причините за това може да са редица. Обикновено решаваме да се възполз...

Изберете си един от ръбовете и го минете с иглата по цялата дължина. Тази линия ще ви бъде ориентир за по-нататъшните дейности. С помощта на шивашкия аксесоар пробийте дупка в банана, като се стараете иглата да не пробива другата страна на кората. Движете иглата нагоре и надолу и по-късно я извадете. Така се действа и с останалата част от плода. Опитайте да оставяте близо сантиметър от всяка дупка.

След това можете да преминете към значителната част, а точно да демонстрирате пред малчуганите по какъв начин вътрешността на банана е нарязана, преди да сте махнали обелката му. Гарантираме ви, че всички деца ще изпаднат в унес, щом видят това.

Забавлявайте се и превърнете детското празненство в още по-забавно и причудливо!
 Не изхвърляйте обелките от банана - можете да ги ползвате за толкоз МНОГО неща! Не изхвърляйте обелките от банана - можете да ги ползвате за толкоз МНОГО неща!
Първото нещо, което вършим, когато изядем банана, е да изхвърлим обелката му. Това е най-логичното, нали? Но в действителност не!  Вижте...

Ето тук можете да видите видеото:

 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР