Ищец в процеса се явява Министерството на финансите, което претендира,

...
Ищец в процеса се явява Министерството на финансите, което претендира,
Коментари Харесай

Помните Ли Киро Скалата! Няма Да Повярвате Каква Беда Го Сполетя!

Ищец в процеса се явява Министерството на финансите, което претендира, че Киро Скалата би трябвало да внесе 314 846 лв. с лихвите в Национална агенция за приходите. Делото против мачото потегли през 2017 година в Софийски градски съд, като се разпитват очевидци и се преглеждат документи.

То се отнася до компанията на Скалата – „ Австралиан Груп “ ЕООД, която се е занимавала с търговия на спортни артикули и хранителни добавки. Проверка в Търговския указател демонстрира, че тя към този момент не съществува.

Укриването на налози се случва в интервала 2005-2006 година, само че не е ясно за какво магистратите са се задействали след 10 години. Ако бъде наказан Киро Скалата би трябвало да заплаща и лихвите, и разноските по делото.

„ Просто е взел едни пари и не е платил за тях каквото би трябвало в Национална агенция за приходите. Освен това, евентуално чрез връзки, е занижил приходите си и по този метод е свалил от Данък добавена стойност, което дължи.

Общо взето, малък тарикатлък, който може да му излезе солено “, безапелационни са проверяващите, които са описали обстановката в обвинителния акт.

Киро Скалата обаче въобще не се тормози и почтително, с усмивка се явява на всички каузи в съда. Той е безапелационен, че това е неразбирателство и ще потвърди правотата си в съда.

В момента той провежда спортни събитияа в цялата страна, като множеството са ориентирани към деца, с цел да се превъзпитат в обич към спорта.

Кирил Вълчев не за първи път се среща с Темида. Той и брачната половинка му застанаха твърдо зад силиконаката Анита Мейзер. Те бяха първите, които пристигнали в дома й когато се случи нещастието със брачна половинка й Николай Димов.

Той бе мъртъв, удушен след чудноват опит, при който предиздвикал жена си да стегне на врата и ръцете му свински опашки. Киро Скалата бил първия, който предиздвикал Мейзер да се обади в полицията.

Фитнес гуруто е изобретател на силиконката и твърдо застана зад нея по време на целия развой. Той е измежду дребното й правилни другари, които поучават Анита да се заеме още веднъж със спорта, откакто тя излезе унищожена от Сливенския затвор.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР