Ирландците отдават последна почит на певицата Шинейд О'Конър, която беше

...
Ирландците отдават последна почит на певицата Шинейд О'Конър, която беше
Коментари Харесай

Ирландия се сбогува с Шинейд О’Конър

Ирландците отдават последна респект на певицата Шинейд О'Конър, която беше открита мъртва в дома си в Лондон в края на месец юли, предадоха Агенция Франс Прес и ДПА. 

Погребалната върволица ще премине около къщата й в градчето Брей, ситуирано южно от столицата Дъблин. 

Смъртта на 56-годишната О'Конър, която стана международна звезда през 90-те години на предишния век с шлагера " Nothing Compares 2 U ", провокира лавина от респект в родната й Ирландия и по света. 

В изказване, оповестено в ирландската преса в неделя, фамилията на певицата заяви, че обществеността ще може да си вземе последно довиждане с нея по време на траурна върволица по крайбрежието на Брей. Там Шинейд О'Конър е живяла 15 години.

Процесията ще премине край дома й, където почитателите поставят венци, цветя, бележки след известието за гибелта на певицата на 26 юли. След това погребението ще се състои в стеснен кръг. 

" Шинейд обичаше живота в Брей ", споделят околните й. " С това шествие фамилията би желало да изрази признанието си за любовта, която хората " от района и отвън него демонстрираха след новината за кончината на О'Конър.

В неделя на рид край Брей се появи надпис с бели букви: " Ирландия обича Шиниъд ", който е висок девет метра.

Mourners to line streets of Bray in final farewell to Sinéad O’Connor ahead of funeral today
— Wicklow People (@WicklowPeople)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР