Ирландският боец Конър Макгрегър е в България и снощи бе

...
Ирландският боец Конър Макгрегър е в България и снощи бе
Коментари Харесай

Конър Макгрегър връчи наградата на MaxFight 56 и черпи с уиски в Арена София

Ирландският войник Конър Макгрегър е в България и нощес бе огромната звезда на церемония вечерта MaxFight 56 в столичната зала " Арена София ".

Конър дойде пред ВИП входа на залата с кордон коли, в това число и патрулка, като самият той слезе от черен " Мерцедес ", съобщи Trud.bg.

Конър се спря пред медиите за няколко минути, отговори на заложените му къси въпроси, а по-късно влезе в залата, с цел да изгледа от близко боевете в клетка.

Макгрегър бе съпроводен от не дребен антураж, който наброяваше персоналната му защита, персонален фотограф, а също по този начин и уредниците на събитието.

И този път направи усещане облеклото му. Той бе заложил на елегантна визия - петролено зелен панталон, бяла риза и елек в същия колорит цвят като панталона, на чийто тил бяха изрисувани пеперуди. Сакото също бе част от тоалета му, само че ММА боецът бързо го смъкна. Несъмнено той е състезател, който може да се назова фешън икона в същинския смисъл на това определение.

В дрешника си боецът има доста костюми в разнообразни цветове и материи, както и обувки от друг тип кожа. 35-годишният ирландец държи на външния си тип и това се проличава от всяка негова изява, когато в никакъв случай не е облечен с нещо инцидентно или неуместно за случая.

Заради малко по-късното си идване боецът не можа да чуе онлайн осъществяването на Нина Николина и 100 Каба гайди, само че пък изгледа от близко цялата стратегия до края на вечерта, която включваше осъществяване на гръмък цирков номер, танц на обръчи и разпространяване на огън.

Той наблюдаваше и няколкото срещи на кръга, като през почивките ставаше и се снимаше с близкоседящите до масата му хора. Чаровният ирландец не отхвърли фотография на никого. Във очевидно положително въодушевление той подвигна и наздравица с чаша от своята марка уиски. Някои от гостите имаха шанса да дегустират от напитката. А най-големите късметлии - дегустираха и направиха селфи с легендата на кръга.

Сред ВИП масите се видяха и не малко известни лица. Едно от тях бе именитият българският боксьор от предишното Серафим Симеонов - Сарафа. Той и Макгрегър се прегърнаха и размениха няколко думи.

Освен това в залата се открой наличието и на гимнастика ни Данчо Йовчев.

На една от масите, на разстояние от кръга, бе и Златко Баретата със брачната половинка си Калина. Облечен с черна блуза и черна шапка, вид " идиотка ", която закриваше огромна част от лицето му, Златко не се набиваше доста на очи. До него седеше автомобилният играч Румен Дунев и неговата половинка Ани. И това не е по никакъв начин инцидентно, защото двамата са мотористи и са част от мото клуб " Джентълмените ".

След малко повече от 4-часово шоу в залата финалната борба донесе победа на българин.

На финала на вечерта Макгрегър персонално връчи премията на спечелилия от галата MAX FIGHT 56, която отиде в ръцете на Йосиф Панов - Пепелянката. Той заслужи да стане новият международен първенец на UBO в полусредна категория, боксирайки се в 12 рунда от по 3 минути на забележително високо движение против съперника си - французина Саид Месауд. Макгрегър почете и двамата бойци със специфичния “подобаващ ” бонус от 12 000 евро.

Това бе първото посещаване на именития ММА войник в България, който преди години смени специалността на водопроводчик с тази на войник. И това му донесе милиони едвам на 26 години. Въпреки че през 2019 година той приключи кариерата си за момента, Макгрегър на няколко пъти загатва, че един ден може отново да се бие.

Неслучайно преди време ирландецът довери в свое изявление: " Успехът няма край. Трябва да продължиш да вървиш. Ще стигна до звездите, ще им помахам и ще продължа след тях... ". Това е той. Конър Макгрегр!/Източник: Труд.бг.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР