Ирландската изпълнителка, авторка на песни и китаристка бе открита мъртва

...
Ирландската изпълнителка, авторка на песни и китаристка бе открита мъртва
Коментари Харесай

Ирландската изпълнителка Шиниъд О`Конър е починала от естествена ...

Ирландската изпълнителка, авторка на песни и китаристка бе открита мъртва в дома си в Южен Лондон през юли. Тя ни напусна на 56-годишна възраст.

 

„ Има удостоверение, че госпожа О`Конър е умряла от естествена гибел “, се отбелязва в изказване на съда в Съдърк. „ Следователно правосъдният доктор прекрати следствието си “, се добавя още в него.

 

Звездата придобива интернационална популярност с шлагера от 1990 година „ Нищо не може да се съпостави с теб “ - ария написана и композирана от Принс, само че трансфорат от нея в химн за хората с разрушени сърца. С просто видео, снимано през зимата в запустял парк в покрайнините на Париж, тя извършва песента с същинска и сурова страст, капсулираща съвършено любовта и загубата, напомня БГНЕС.

 

Дебютният й албум „ Лъвът и кобрата “ е оглавявал музикалните ранглисти в Ирландия и Обединеното кралство. От 80-те години на предишния век тя издава 10 солови албума, от мултиплатинения " I Do Not Want What I Haven`t Got " до " I`m not Bossy, I`m the Boss " от 2014 година, черпейки всичко от обичайна ирландска музика към блус и реге.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР