Ирландецът Еди Джордан, човекът дал старт на кариерата на Михаел

...
Ирландецът Еди Джордан, човекът дал старт на кариерата на Михаел
Коментари Харесай

Драматично откровение ва Шумахер! Кой го съобщи

Ирландецът Еди Джордан, индивидът дал старт на кариерата на Михаел Шумахер във Формула 1, изнесе рядка информация за настоящото положение на Шуми.

Както е известно, седемкратният международен първенец повече от девет години се бори с следствията на тежко рухване по време на ски, което засегна съществено неговия мозък.
-->
" Той е едновременно тук и го няма “, съобщи 74-годишният Джордан пред английските медии.

Бившият притежател на тим във Формула 1 е провел неотдавна диалог със сина на Пилето – Мик Шумахер, който му е дал настояща информация за положението на татко си.

Изявлението на Еди Джордан е неприятна вест за почитателите на Шуми, които в последно време бяха обнадеждени от думи на близкия другар на фамилията Жан Тод. Французинът твърди, че положението на 54-годишният немец постепенно се усъвършенства.

„ Бях разчувстван от вниманието на Мик и от обстоятелството, че той ме потърси. Знам доста добре, че на него му е доста мъчно, защото за него самият обстановката е доста тежка ", добави Джордан.

Самият Еди Джордан има възбрана да посещава Михаел Шумахер, която е издадена от брачната половинка на седемкратния международен първенец Корина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР