Ирена Милянкова е напът да се разведе за втори път,

...
Ирена Милянкова е напът да се разведе за втори път,
Коментари Харесай

Ирена Милянкова се развежда

Ирена Милянкова е напът да се разведе за повторно, дочу Галерия от близки до топ моделката. Брокерът на първокласни парцели Никола Чолаков се е изнесъл преди месец от общото им жилище и сега живее във вилата им в Гърция.

Според осведомени, повода е трети човек – колежка на Чолаков, с която работят в един отдел от години. Милянкова постоянно е ревнувала от въпросната дама, а от няколко месеца насам имала съществени подозрения, че Никола й изневерява. Чолаков обаче изрично отричал.

Милянкова и мъжът й изгубиха половин милион

Прави усещане и че Милянкова е изтрила всичките си профили в обществените мрежи. Виртуалният детокс евентуално се дължи на влошените й връзки с Чолаков, чиито фотоси до неотдавна доминираха в профила й.

Милянкова към този момент има един бракоразвод зад тила си. През 2015-а тя се раздели с подсъдимия за сводничество Росен Чолов, от който има 4 деца. Година по-късно Ирена забременя от новия си мъж Никола Чолаков, на който в следствие роди още едно дете. Ако с брокера не се сдобрят, многодетната моделка ще би трябвало сама да се грижи за 6-те си наследници.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР