Ирен Кривошиева призна, че от няколко месеца насам тя и

...
Ирен Кривошиева призна, че от няколко месеца насам тя и
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева провали и последния си брак! Странно е какво обърна каруцата й за 6-ти път!

Ирен Кривошиева призна, че от няколко месеца насам тя и брачният партньор й Николай изживяват рецесия в брака и в случай че несъгласията им се задълбочат, тя е подготвена да подаде шестата молба за бракоразвод в живота си. Ирен не крие, че взаимният им живот й по никакъв начин не е слънчев и на третата година тя няма да изпитва терзание да го разтури.

На брачна половинка й не му било прелестно, че тя е актриса, само че се надява, че с времето ще преодолеят компликациите, твърди „ Таблоид “.

„ Трудно и тежко върви бракът ни, само че с доста обич. Имаме си от всичко по малко – стихии и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на уединен остров, щеше да е прелестно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат в разнообразни краища – обстановки, минал живот, който тежи върху нас. Много сложни моменти сме имали, а и всеки досег до близките е тестване, тъй като ние в нашите среди сме покварени.

Моят темперамент е необикновен и Николай доста ми оказва помощ. Мъча се да се трансформира, само че съм огромен дебелоглав и много своенравна. Ние не се караме, само че той си има подобен фасон на безмълвие, което на мен ми е най-големият смут и пъкъл в живота, тъй като едно време по този начин правеше баща “, изяснява Кривошиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР