Иранския Хълк Саджад Гариби демонстрира, че има солидна издръжливост на

...
Иранския Хълк Саджад Гариби демонстрира, че има солидна издръжливост на
Коментари Харесай

Иранския Хълк показа, че умее да поема удари

Иранския Хълк Саджад Гариби показва, че има солидна устойчивост на удари в тялото. Утре той ще излезе на кръга против Казахския Титан - Алмат Бахитович Джуманов. Боят в Дубай е наименуван „ Сблъсък на колоси “. Мачът ще е в 4 рунда от по 2 минути.

Гариби е доста известен в обществените мрежи и от дълго време се кани да направи дебюта си в бокса. Срещата му с Мартин Форд обаче пропадна, по тази причина багра с Казахския Титан е първи в боксовата му кариера.

От известно време Иранския Хълк тренира с локалния първенец Хамзед Морадиан, а в този момент показва и че устоя на съществени удари в тялото. Той е прочут с нетрадиционните си способи на тренировки, в които съвсем няма замесен детайл от бокса. Но в последните дни пусна няколко клипа, по какъв начин тренира за мача в Дубай.

„ Под смъртоносните юмруци на първенеца по савате и притежател на седем медала от международни шампионати. Аз оцелях против първенец по кикбокс и в никакъв случай не съм изпитвал толкоз мощни удари до в този момент “, написа Гариби.

Иранецът има над 1 млн. почитатели в обществените мрежи и е доста известен. За разлика от него Джуманов не е толкоз прочут и е със единствено 32 000 почитатели в Инстаграм. Той също постоянно пуска фрагменти от тренировките си.

Боят сред двамата е главния във вечерта наречена „ Зли и неприятни “ в Дубай. В другия главен конфликт за вечерта ютубъра Райън Тейлър, който бе осъден за това, че удари с глава противник в последния си мач, среща ММА боеца и прочут трол в обществените медии Антъни Тейлър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР