Ирански генерал заплаши САЩ с ракетни удари по военните им

...
Ирански генерал заплаши САЩ с ракетни удари по военните им
Коментари Харесай

Ирански генерал: Ще взривим самолетоносач на САЩ! Ще изпепелим техни бази

Ирански военачалник заплаши Съединени американски щати с ракетни удари по военните им бази в Близкия изток и изпратения в района самолетоносач „ Ейбрахам Линкълн “. „ Американските сили в района в миналото бяха опасност. Сега те са опция за нас. Американците не приказват за война с Иран, тъй като знаят какъв брой са уязвими “, съобщи военачалник Амирали Хаджизаде от Корпуса на стражите на Ислямската гражданска война, представен от организация "Ройтерс ".
Американският президент Доналд Тръмп съобщи по-рано, че е отменил в последния миг въздушни офанзиви по ирански цели, замислени в отговор на свалянето на американски дрон над Ормузкия пролив.

Вашингтон изиска Съветът за сигурност на Организация на обединените нации да разиска иранската рецесия идния понеделник. Тръмп е разговарял по телефона със саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман. „ Двамата водачи разискаха значимата роля на Саудитска Арабия за стабилността в Близкия изток и световния пазар на нефт “, оповестиха от Белия дом. Тази седмица петролът нарастна с 10 % поради напрежението сред Техеран и Вашингтон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР