Иран отрече да е замесен в атака с дрон в

...
Иран отрече да е замесен в атака с дрон в
Коментари Харесай

Иран отрече да е замесен в атака с дрон, която уби трима американски войници в Йордания

Иран отхвърли да е забъркан в офанзива с дрон в Йордания, която умъртви трима американски военни и рани десетки други, оповестиха държавни медии.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и министърът на външните работи на Обединеното кралство Дейвид Камерън упрекнаха подкрепяните от Иран групи за офанзивата в неделя покрай границата със Сирия.

„ Както ясно декларирахме преди, групите на съпротивата в района дават отговор [на] военните закононарушения и геноцида на ционисткия режим, който убива деца и... те не одобряват заповеди от Ислямска република Иран “, ирански Говорителят на Министерството на външните работи Насер Канаани беше представен от IRNA в понеделник.

„ Тези групи вземат решение и работят въз основа на личните си правила и цели, както и на ползите на своята страна и народ. “

Канаани сподели, че изказванията за присъединяване на Иран са били стимулирани от „ характерни политически цели за превръщане на действителностите в района “ и са „ повлияни от трети страни, в това число ционисткия режим, който у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР