Иран може да е изпратил за полеви изпитания. В информацията

...
Иран може да е изпратил за полеви изпитания. В информацията
Коментари Харесай

Иранските дронове са вече в Русия?

Иран може да е изпратил за полеви тествания. В информацията на Института за проучване на войната, основан във Вашингтон (ISW) категорично се акцентира, че това са първични и непотвърдени данни .

Базиран в Съединени американски щати акаунт в Twitter, който се базира на неофициални ирански източници, твърди, че Иран е изпратил партида дронове в Русия, дружно с ирански водачи и техници, които ще се образоват за ръководене и ремонт на съветските самолети Су-35 .

ISW показва, че информацията и Москва към по-голямо съдействие в региона на авиацията, с цел да заобиколят интернационалните наказания. Ако това изказване е правилно, то допуска, че Иран може да получи съветски самолети Су-35 в подмяна на безпилотните летателни апарати -. Споразумението планува Иран да усили размера на пътническите полети до Русия и в допълнение да ремонтира съветски самолети. Техеран може да се стреми да употребява това съглашение, с цел да улесни придобиването на съветски бойни самолети.

Съединените щати предизвестиха, че в случай че страната продължи с хипотетичния си проект да продава дронове на Русия, които да бъдат употребявани в Украйна. Иранският външен министър Хосеин Амир-Абдолахян увери, че , които могат да доведат до ескалация в Украйна.

Припомняме, че поради глобите, наложени от Запада, на съветските самолетни компании е и Северна Америка. Американските и европейските производители елементи или да дават техническа поддръжка. Има опасения, че Русия от ден на ден ще се отклонява от световните условия за сигурност.
 Ердоган и двете ченгета, Путин и Хаменей
Ердоган и двете ченгета, Путин и Хаменей

На фона на турско-иранските връзки, тези сред Техеран и Москва все още на срещата на техните ръководители наподобяват добри
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР