Иран днес се зарече, че няма да остави без отговор

...
Иран днес се зарече, че няма да остави без отговор
Коментари Харесай

Иран се зарече да отговори на вероятното нападение срещу негов танкер в Червено море

Иран през днешния ден се зарече, че няма да остави без отговор евентуалните съгласно него ракетни удари по негов танкер през вчерашния ден край западните крайбрежия на Саудитска Арабия, съобщи Франс прес, базирайки се на иранската студентска организация ИСНА.

Секретарят на Върховния съвет за национална сигурност Али Шамхани съобщи, че при изследването на видеокадри и на събрани от разузнаването доказателства са открити улики за самоличността на причинителя на, по думите му, " ракетната офанзива " против иранския петролен танкер " Сабити ", предава Българска телеграфна агенция.

" Морското пиратство и жестокостта в интернационалните води няма да останат без отговор ", сподели Шамхани и предизвести за " тревожните опасности " за международната стопанска система поради несигурността в интернационалните води.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Местни избори 2019
Компанията притежател на танкера съобщи, че той е бил обиден от две детонации, които съгласно нея " са евентуално породени от ракетни удари " на към 100 км от западното саудитско пристанище Джеда. Тя обаче отхвърли изказванията, че офанзивата е била нанесена от територията на Саудитска Арабия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР