Investor.bgТестовете ще продължат най-късно до 1-ви март 2020 г., заяви

...
Investor.bgТестовете ще продължат най-късно до 1-ви март 2020 г., заяви
Коментари Харесай

Какво да очакваме от тестовете на тол системата?

Investor.bg

Тестовете ще продължат най-късно до 1-ви март 2020 година, съобщи проф. Олег Асенов, член на УС на АПИ

Тестовете на тол системата започнаха през днешния ден. Активирахме съставния елемент, който таксува въз основата на изминатото разстояние за пътни транспортни средства над 3,5 тона. Това сподели проф. Олег Асенов, член на УС на АПИ, в изявление за репортера Хюлия Айваз,излъчено в предаването " В развиване " с водещ Делян Петришки.

Тестовете ще продължат най-късно до 1-ви март 2020 година, съобщи той.

" На първия стадий от тестванията ще открием 4 демонстрационни центъра в София, Пловдив, Варна и Русе. Така всички заинтригувани лица ще могат да видят по какъв метод ще се таксува по единия от методите – така наречен ръчно обявление на маршрутите ".

Ще има конфигуриран терминал за самообслужване с новия програмен продукт за маршрутни карти, с цел да забележим по какъв начин превозвачите реагират на интерфейса и дали има потребност от усъвършенствания, акцентира Асенов. Всички канали ще бъдат дейни и ще събираме противоположна връзка, разяснява той.

" В процеса на въвеждането на тол системата следва да бъдат приключени диалозите с превозвачите за окончателното покритие и цените. Тези детайли са нужни, с цел да превключим системата от техническо към комерсиално опериране ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР