Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лева 24

...
Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лева
24
Коментари Харесай

Пети магазин на Lidl вече посреща клиенти в столичния квартал „Люлин“

Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лв.

24 февруари 2024 година, София. Лидл България откри петия си магазин в най-големия столичен квартал „ Люлин “ единствено месец, откакто там проработи и първия за 2024 година обект от веригата. На ул. „ Добринова канара “ 2 клиентите ще разполагат с удобството да пазарят в просторна и съвременна комерсиална зала от близо 1400 м2, като за цялостния им комфорт и успокоение са обезпечени и 135 паркоместа.

 Пети магазин на Lidl към този момент посреща клиенти в столичния квартал „ Люлин “

Инвестицията в новия обект е за над 13 млн. лв.. Оборудван e по най-новите модерни софтуерни и екологични стандарти и е екипиран с LED осветяване. Предстои да бъдат инсталирани фотоволтаични системи. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия и способстват за по-качественото обслужване на клиентите.

Обектът разполага с шест каси на самообслужване и с автомат за назад приемане на пластмасови бутилки и кенове. Клиентите ще открият и специфични контейнери за капачки в поддръжка на фондация „ Капачки за бъдеще “.

По традиция всички гости на Lidl в деня на откриването са посрещнати с дарове, дегустации на артикули от личните марки на веригата и преференциални оферти, както и доста балони, игри и занимания за най-малките.

С отварянето на нови обекти на топ местоположения в цялата страна, както и с новаторския си метод и бизнес модел, смарт дискаунтърът ще продължи да обезпечава още повече благоприятни условия за качествено и мъдро извършване на покупки на своите клиенти и през 2024 година.

 

………………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР