Инциденти преди мача между ПФК Левски и ФК Шкупи в

...
Инциденти преди мача между ПФК Левски и ФК Шкупи в
Коментари Харесай

Ковачевски: Инцидентът в Скопие е хулиганска проява

Инциденти преди мача сред ПФК " Левски " и ФК " Шкупи " в Скопие са били провокирани от хулигани от двете страни, които нямат връзка със спорта. Това съобщи министър председателят на РСМ Димитър Ковачевки, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разясни, че са задържани 21 лица, футболни почитатели, 19 от които са българи. По думите му на част от арестуваните ще бъдат повдигнати обвинявания.

Ковачевски означи, че няма информация дали България е изпратила протестна нота, само че по думите му, в случай че това се случи, министерството на външните работи на Република Северна Македония ще отговори уместно.

По думите му случилото се в Скопие е още едно доказателство, че футболът, както и всеки различен спорт, би трябвало да се остави на спортистите и на същинските почитатели, а не на хулиганите.

По време на конфликтите сред футболни ентусиасти български жител бе намушкан с нож в корема. Той бе опериран по неотложност, като положението му е устойчиво.

Вътрешният министър на Република Северна Македония Оливер Спасовски съобщи, че самоличността на нападателите е изяснена и те се търсят.
 Намушкан почитател на
Намушкан почитател на " Левски " е в болница в Скопие в устойчиво положение

Повечето нападатели са открити, задържани са 19 български ентусиасти и двама от РСМ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР