Инцидентът остави четири жертви, в това число двама агенти на

...
Инцидентът остави четири жертви, в това число двама агенти на
Коментари Харесай

Буря преобърна лодка с туристи в Лаго Маджоре

Инцидентът остави четири жертви, включително двама сътрудници на италианското разузнаване, разпознати като Клаудио Алонзи, 62-годишен и Тициана Барноби, 53-годишна, както и Шимони Ерез, 50 годишен пенсионирн член на израелските сили за сигурност. Четвъртата жертва е Аня Божкова, 50-годишна рускиня, брачна половинка на капитана на лодката.

На борда група другари са чествали рожден ден. Попаднали във водата, множеството пасажери са доплували до брега, други са били избавени от близо плуващи лодки, оповестяват италианските и интернационалните осведомителни организации.

В избавителните работи неотложно са се присъединили екипи на италианската противопожарна работа, водолази от Милано, въздушен екип с хеликоптер на регион Ломбардия, въздушна кола за спешна помощ от Комо, както и 6 сухопътни коли за спешна помощ и 4 медицински автомобила. Петима от избавените са настанени в болница.

Според администрацията на район Ломбардия, " доста сериозният случай " се дължи на неприятното време. По думите на очевидци, към 17:00 часа над езерото се разразила стихия, трансформирала се бързо в „ дребен вихър ”....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР