Инцидентът е станал днес около 11 ч. московско време при

...
Инцидентът е станал днес около 11 ч. московско време при
Коментари Харесай

Руски самолет, превозващ украински военнопленници, падна в Белгородска област

Инцидентът е станал през днешния ден към 11 ч. московско време при осъществяване на планов полет, се споделя в известието.

В самолета е имало 65 украински военнопленници, които са били превозени за замяна, 6 души екипаж и 3 лица, съпътстващи военнопленниците , разяснява съветското министерство на защитата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Към мястото на злополуката се е отправила комисия на въздушнокосмическите сили на Русия, с цел да откри аргументите за случая. Натам са се отправили и медицински екипи.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че към този момент не може да разяснява информацията за падналия съветски аероплан, съобщи ТАСС.

Малко преди министерството на обраната да заяви за рухването на самолета, регионалният шеф на съветската Белгородска област Вячеслав Гладков заяви за произшествие в Корочански регион на региона, само че не навлезе в детайлности. Гладков заяви, че е трансформирал и работния си график и отива към региона.

Самолетът е паднал на 5-6 километра от село Яблоново в Корочански регион на Белгородска област.

" Няма опустошения в селото ", заяви пред ТАСС отец Георги, настоятелят на църквата " Димитрий Солунски " в Яблоново " Храмът не е потърпевш по никакъв метод при рухването на самолета. Нищо не е потърпевшо в селото, паднал е зад селото, в полето, на към пет-шест километра ", сподели той.

В обществените мрежи се появиха фотоси от злополуката със самолета.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР