Инцидент в столичния градски транспорт.На видео се вижда как шофьор

...
Инцидент в столичния градски транспорт.На видео се вижда как шофьор
Коментари Харесай

Шофьор на автобус в София налетя на пътник ВИДЕО

Инцидент в столичния градски превоз.

На видео се вижда по какъв начин водач на рейс 285 агресира и протяга ръка на пасажер. По думите на дамата, против която е ориентирана острата реакция на автобусния лидер, обстановката поражда след направена забележка от нейна страна за пушене в транспортното средство.

Конфликтът сред Любов Петрова и лидера на рейса стартира още в понеделник. Тогава тя му направила забележка, тъй като пушел в транспортното средство. Той дал отговор, че няма по какъв начин пасажерите да усетят миризмата, тъй като прозорецът бил отворен. Жената си замълчала. В сряда обаче дамата още веднъж се качила в рейса, каран от същия мъж. Отново усетила миризма на цигари и направила забележка. Шофьорът ѝ дал отговор,че може да се качи на метрото или да си повика такси.

„ Казах му в един миг, че ще го запиша и извадих телефона. Той тогава ми сподели, че в случай че го запиша, ще ми счупи телефона ”, спомня си Любов Петрова. По думите ѝ лидерът станал и ѝ протегнал ръка до момента в който рейсът се движел.

Инж. Кирил Пасков от Столичния градски превоз съобщи в ефира на Нова, че сходно държание е неприемливо и сервира извиненията си на пострадалата. Той посочи, че водачът самичък се свързал с управлението и признал, че е направил неточност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР