Инцидент с българи в Гърция е имал своя успешен край

...
Инцидент с българи в Гърция е имал своя успешен край
Коментари Харесай

Българче удари главата си в Гърция, как реагираха лекарите?

Инцидент с българи в Гърция е имал своя сполучлив край с помощта на съответната здравна помощ в южната ни съседка.

За случая осведоми бащата на потърпевшото дете.

" Искам да благодаря на цялата General Hospital of Kavala. Детето си удари главата и се постановяваше да го заведем в незабавното. Прегледа го хирург, направиха 3 рентгенови фотоси, прегледа го педиатър и му направи неврологично проучване. Бяхме си не запомнили и паспортите в хотела, попълних единствено данните на лист хартия и нямаше бюрократични пречки. Всичко това ни беше гратис, имахме застраховка, само че не потърсиха нищо. Отношението беше повече от прелестно, деликатно, обширно прегледаха детето и ни дадоха указания за идващите 24 часа. Невероятна грижа. Господ да ги благослови тези хора! ", показва Йордан Юруков.

Много консуматори избързаха да създадат съпоставяне с България. Акцентът е отношението, а не качеството на медицинските услуги.

" А в България да те е боязън да отидеш на доктор, тъй като ти се карат ", написа Антония Тодоров.

" Гърция не е България.Лекуват гратис всички на спешна помощ. И ти оказват такава, вършат доста кръвни проучвания,снимки, гипсират, скенер, видеозон. Не знам дали ще ги стигнем в миналото. ", прибавя Тинка С.

" За жал в България мъчно ще ви се случи такова отношение ", отбелязва Евгения Х.

" В Гърция се отнасят към децата с доста любов и угриженост,кво остава в случай че пък отидеш в болница с дете през 10 лекаря ще минеш до момента в който се убедят, че детето е добре! ", споделя Еси Алексиева.

Други консуматори показват, че бързата помощ е безвъзмездна в желия Европейски съюз и случая не е нещо изненадващо.

" Спешната помощ е безвъзмездна в Европейски Съюз ", разяснява Атанас К.

" И в България незабавно е гратис, само че дай паспорта, дай....кой си....от къде си...че умират хората пред незабавно ", написа осведомен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР