Инцидент с 4-годишно дете в Асеновград. Родителите твърдят, че метална

...
Инцидент с 4-годишно дете в Асеновград. Родителите твърдят, че метална
Коментари Харесай

Катерушка падна върху 4-годишно дете в Асеновград

Инцидент с 4-годишно дете в Асеновград. Родителите настояват, че железна катерушка в двора на детската градина е паднала върху главата на момиченцето им.


Вследствие на случая се е наложило в болничното заведение да му бъдат направени няколко шева. От управлението на градината описаха, че детето единствено е паднало от оборудването и дефинират случката като „ безразсъден " случай.

Родителите са подали сигнал за случая до община Асеновград и районната прокуратура, която би трябвало да обясни дали катерушката е паднала върху детето или по-скоро момиченцето се е наранило по време на игра.

Рамадан Рамадан - татко на потърпевшото дете: Тая катерушка е била отстранена по принцип от мястото, обаче нощно време като влизат децата, те я местят начело на двора и дребните деца си играят на нея.

Кети Георгиева - шеф ДГ „ Бако Динчо " - Асеновград: Бях осведомена от учителката на групата, че едно от децата е паднало от катерушка и се е блъснало, една дребна стълбичка, която под формата на дъга и височина 60 см не е доста огромна като размер. Децата когато се движат по сходни уреди, те желаят да са независими, не постоянно са постоянни и не постоянно съумяваме да предвидим реакциите им.

На идващия ден след случая всички останки от железни катерушки, които са съществували още от основаването на детската градина, са отстранени.

От община Асеновград към този момент са почнали лично следствие по случая, поискани са подробни пояснения от директорката и учителите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР